Data/Telefonie

Veel communicatie gebeurt nog steeds per telefoon. Ondanks dat de techniek steeds verder gaat en er veel gecommuniceerd wordt via internet. Er wordt nog veel waarde gehecht aan het persoonlijk contact. Een goed gesprek via betrouwbare apparatuur met onbeperkte mogelijkheden. Van klein bedrijf tot internationals. De wensen van de opdrachtgever worden als uitgangspunt genomen bij de samenstelling van de centrale. De centrales die wij leveren via onze leverancier zijn voorzien van de nieuwste technieken. Een modern communicatiesysteem moet immers veel meer aankunnen dan telefoneren alleen. Enkele functies die thans tot de basisuitrusting van een communicatiesysteem behoren zijn: automatisch terugbellen, nummerherhaling, aankloppen of conferentie. Daarnaast denken wij richting de toekomst, waarin Voice over IP een grote rol gaat spelen.
Mogelijkheden om van stap tot stap uit te breiden.

Een datanetwerk is de snelweg die in uw woning / kantoor etc voor een communicatie overdracht zorgt. De meest toegepaste is de categorie UTP/FTP Cat5e en Cat 6.
Vanwege diverse samenwerkingsverbanden met leveranciers kan gebruik gemaakt worden van reeds aanwezige kennis.

Ook bestaat de mogelijkheid om een certificaat af te gegeven voor uw datanetwerk.

Bij het veranderen van een kantoorruimte kan eenvoudigweg door het omsteken van de patches in de patchkast direct voor een werkende werkplek worden gezorgd.