Verlichting

Het mooiste resultaat van een nieuwbouwproject wordt pas zichtbaar wanneer het wordt aangekleed met verlichting. Van de meest eenvoudige basisverlichting tot de meest uitgebreide en exclusieve verlichting.

Aandacht wordt geschonken aan de architectuur van het pand en aan de keuze van de inrichting. Een en ander wordt nauwkeurig afgestemd om tot een compleet resultaat te komen. Diverse lichtberekeningen met verschillende armaturen tonen de lichtsterkte aan per omgeving, waardoor vooraf gezien kan worden wat nodig is.

Aanvullend op de elektrotechnische installaties worden ter afronding van nieuwbouw projecten panden aangelicht met de meest uiteenlopende verlichting waardoor een pand ook bij avond en nacht gezien kan en mag worden. Diverse mogelijkheden kunnen aan het brein ontsnappen als het gaat over de mogelijkheden van aanlichten van panden of buiten-terreinen.
Ter afwerking van uw tuin kunnen wij ook tuinverlichting plaatsen, waardoor alles een volwaardige uitstraling heeft voor u als klant.